Název | Množství a jednotka |
---|---|
mouka pšeničná polohrubá | 30 dkg |
tuk na pečení | 10 dkg |
cukr | 10 dkg |
kakao | 3 lžíce |
kypřící prášek do pečiva | 3/4 balíček |
studená voda | cca 10 lžic |
pudinkový prášek | 1 balíček |
mléko | 1/4 litr |
tvaroh (i z vaničky) | 2 vaničky |
cukr vanilkový | 1 balíček |
cukr | |
mouka pšeničná polohrubá | 25 dkg |
cukr | 20 dkg |
olej | 1 deci |
kypřící prášek do pečiva | 1/2 balíčku |
vejce slepičí syrové (celé) | 2 ks |
vlažná voda | cca 5 lžic |
Postup: Nejdříve si připravíme nálev. Svaříme vodu s cukrem, soli a kořením /tymián,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Plátky ossobuca zaprášíme moukou a ve velkém kastrolu (nebo přímo v pekáči, ve... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké proužky. Mrkev a celer nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...